VRAĆA SE KUTIJA ŠIBICA: Za titulu pobjednika bori se 212 ekipa iz šest zemalja

Jubilarno, 50. izdanje malonogometnog turnira održat će se od 27. studenog do 29. prosinca

Robert Anić/PIXSELL

Sve je spremno za početak jubilarnog 50. izdanja malonogometnog turnira Kutija šibica 2021. koji će se održati od 27. studenog do 29. prosinca.

Za prestižnu titulu pobjednika “Kutije šibica” ove godine borit će se 212 ekipa te 1260 igrača iz šest zemalja. Uz 50. seniorski turnir igrat će se i 14. veteranski turnir te 5. turnir žena. Izvlačenje parova održano je danas, a utakmice će se igrati u sportskim dvoranama Dom sportova, Boško Božić Pepsi i Dubrava.

Rođendansko izdanje obilježeno je i posebnom monografijom “Hram malog nogometa – 50. godina Kutije šibica” iza koje stoje brojni sportski novinari i znalci, na čelu s Antonom Samovojskom, sportskim novinarom i bivšim igračem Kutije te Robertom Šolom, glavnim urednikom Sportskih novosti. Monografija će biti u prodaji od 27. studenog, a moći će se kupiti po simboličnoj cijeni od 50 kuna, na blagajni Doma sportova tijekom trajanja utakmica.

Turnir se održava u organizaciji Ustanova Upravljanje sportskim objektima i Gradom Zagrebom, a ulaznice će biti moguće kupiti na blagajnama dvorana u kojima se igraju utakmice te putem web stranice. Cijena ulaznica je 10 kuna, dok će se trodnevna ulaznica za samu završnicu turnira moći osigurati za 50 kuna. Pravo ulaska imaju svi oni s važećom EU digitalnom covid potvrdom.