Izvršni odbor prelomio

Vlatka Peras smijenjena s dužnosti predsjednice Uprave Dinama

Imala je ugovor s Dinamom do 11. ožujka 2027., a prema tom ugovoru i u slučaju otkaza ima pravo na sve plaće do kraja tog datuma
Zagreb: Četvrtfinale nogometnog kupa između GNK Dinamo i HNK Gorica Marko Lukunic/PIXSELL

Na sedmoj sjednici Izvršnog odbora Dinama navodno su s dužnosti predsjednice Uprave razriješili Vlatku Peras (47), pišu 24sata. Nakon što je završila u optužnici sa Zdravkom Mamićem i Igorom Kodžomanom zbog izvlačenja 72 tisuće eura iz kluba te tako naštetila ugledu, ponudili su joj sporazumni raskid prema kojem je trebala dobiti šest plaća, ona je to odbila.

A sporni detalj u ugovoru joj je da u slučaju pravomoćne presude imala pravo na cijelu otpremninu, to se kosi sa zdravom logikom i normalnim načinima poslovanja. Imala je ugovor s Dinamom do 11. ožujka 2027., a prema tom ugovoru i u slučaju otkaza ima pravo na sve plaće do kraja tog datuma.

Prije godinu dana je sad već bivša predsjednica Uprave dobila taj ugovor, a dobivala je deset tisuća eura neto. A ako je dobila otkaz bez ikakvog dogovora, mogla bi otići kući s novčanikom ‘debljim’ za skoro 350 tisuća eura.

Grad Zagreb
Sport