Visoka pobjeda Mraclina protiv svetonedeljskog Tigra

Mraclin je u Rakitju kod GNK Tigar Sveta Nedelja slavio sa 6:2

Napokon se otvorilo i nogometašima Mraclina, koji su bili u izrazito negativnoj seriji. U posljednjih sedam utakmica momčad trenera Damira Milanovića imala je šest poraza (tri uzastopna, op.a) i tek jednu pobjedu (Lekenik 13. studenog prošle godine). Za vaditi se iz neugodne situacije bilo je nimalo neugodno gostovanje u Rakitju kod GNK Tigar Sveta Nedelja.

Domaćini, inače četvrtoplasirana momčad lige, zasigurno još uvijek pod dojmom prošlonedjeljnog poraza od Gradića, naletjeli su na još jednu turopoljsku minu. Ovoga puta kobni po njih bili su nogometaši Mraclina. Slavlje 6:2 dovoljno govori kakvu je utakmicu odigrao sastav gostiju. Dvostruki strijelci bili su Igor Hajduk i Petar Milatović, dok su po jednom domaćeg vratara matirali Ladislav Roginić i Josip Jurič.

Mraclin je pobjedom zadržao priključak sa sredinom poretka, trenutno su Parikožari deveti s 25 bodova, koliko ima i osmoplasirana Rugvica Sava 1976.

Sljedeće nedjelje gost Nove grabe je trećeplasirana Zelina predvođena bivšim trenerom Mraclina, Markom Pancirovom, koji je u tri proljetna kola osvojio tek dva boda.