Virtualni Sajam visokog obrazovanja i stipendija danas u Zagrebu

Sajam do 16 sati nudi informacije o upisu studija, dobivanju stipendija i stručne prakse u Hrvatskoj i inozemstvu, a može mu se pristupiti putem mobitela, računala ili tableta
sajam stipendija i visokog obrazovanja Davorin Višnjić/PIXSELL

U organizaciji Instituta za razvoj obrazovanja danas se u Zagrebu održava posebno virtualno izdanje Sajma visokog obrazovanja i stipendija, s programom predavanja i virtualnih šetnji namijenjenih učenicima i studentima te njihovim roditeljima iz svih krajeva Hrvatske.

Na službenom otvaranju Sajma, koje počinje u 10 sati, bit će prisutni predstavnici partnera Sajma – Sveučilište u Rijeci, Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija, Grad Zadar i Zadarska županija, Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Agencija za mobilnost i programe EU.

Sajam do 16 sati nudi informacije o upisu studija, dobivanju stipendija i stručne prakse u Hrvatskoj i inozemstvu, a može mu se pristupiti putem mobitela, računala ili tableta. Ulaz na online Sajam je otvoren svima, uz prethodnu registraciju.

Informacije o Sajmu stipendija i njegovim izlagačima može se saznati na službenoj stranici Sajma na internetskoj stranici www.iro.hr., kao i na Instagramu (iro.hr), Facebooku te LinkedIN stranici Instituta za razvoj obrazovanja.

Događanja
Grad Zagreb
Hrvatska