Dominacija koja traje

VIDEO: Rukometašice Dugog Sela ’55 i dalje su najbolja ekipa Zagrebačke županije

U zadnjih devet godina ovo je peti puta da su Dugoselke dobile ovu nagradu
DSC_8456

Seniorke ŽRK Dugo Selo ’55 ponijele su titulu najbolje ženske ekipe u Zagrebačkoj županiji u 2023. godini. Vrijedi istaknuti kako je u zadnjih 9 godina ovo peti puta da su Dugoselke dobile ovu nagradu.

Treća uzastopna nagrada za najbolju ekipu Zagrebačke županije dodijeljena im je u petak na tradicionalnoj manifestaciji u organizaciji Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije u Jastrebarsko.

-Tendencija je da se i dalje osvajaju nagrade. Prošle jeseni smo osjetili čari Europe i tim putem cure su i dalje žustre da to i ove sezone ponovimo. Rezultati su nam se i ove sezone dobro posložili, pri vrhu smo prvenstvene ljestvice i u četvrtfinalu Kupa. Cure su dobra ekipa na terenu i van njega, a to se vidi i po rezultatima- istaknula je predsjednica ŽRK Dugo Selo ’55 Jadranka Robić, kojeg raduje što je klub uspješan i u radu s mlađim kategorijama.

Uz nagradu za najbolju ekipu među nagrađenima s područja Dugog Sela bili su Nenad Lovrić (MRK Dugo Selo) koji je primio nagradu za zaslužnog sportskog djelatnika, NK Dugo Selo koji je primio nagradu za zaslužni sportski kolektiv, dok su nadama godine proglašeni Roko Belegić (KKK Dugo Selo) i Mara Markanović (STŠK Dugo Selo).

Čestitku svima njima uputio je u ime Grada Dugog Sela Boris Savić, koji je prisustvovao svečanosti u Dugom Selu.

-Predivno je danas biti Dugoselac. Čestitam svim sportašicama i sportašima na nevjerojatnom trudu i odricanju, jer nije lako doći do ovakvih rezultata. Svojim rezultatima naši sportaši u najboljem svjetlu reklamiraju naše Dugo Selo na svim natjecanjima na kojima se pojavljuju. Naročito me raduju ove nagrade koje su primili najmlađi, jer to je poruka svima da se isplati baviti sportom- naglasio je Savić.

Dugo Selo
Sport