VIDEO: Pomor favorita u županijskom Kupu, Rakovec priredio najveće iznenađenje

Čak tri bolje rangirane momčadi oprostile su se od natjecanja, a najveću senzaciju kreirao je Rakovec koji je od natjecanja oprostio Kurilovec

Četvrtfinalne utakmice Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije donijele su iznenađujuće rezultate. Čak tri bolje rangirane momčadi oprostile su se od natjecanja, a najveću senzaciju kreirao je Rakovec koji je od natjecanja oprostio Kurilovec. Ulogu favorita opravdala je jedino Bistra.

Bistra je gostovala u Rugvici kod četvrtoligaša Rugvica Save 1976 i pobjedom 4:1 osigurala polufinale. U drugom srazu četvrtoligaša i trećeligaša, uspješniji je bio četvrtoligaša Sava koja je nakon jedanaesteraca od natjecanja oprostila Dugo Selo. U regularnom vremenu je bilo 1:1.

Branitelj naslova, Samobor neće braniti trofej nakon poraza u gradu nafte. Vodeća momčad Jedinstvene županijske lige, NK Naftaš Ivanić na Zelenjaku je slavio golovima Šeremeta i Čunija s 2:0.

Za najveću senzaciju pobrinuo se županijski prvoligaš Rakovec koji je iz natjecanja izbacio Kurilovec, koji je lani igrao finale, a prije toga u tri navrata osvajao Kup. U regularnom vremenu nije bilo pobjednika, a Rakovčani su prolazak među četiri najbolje momčadi osigurali udarcima s bijele točke.