Druga domaća pobjeda

VIDEO/FOTO: Rugvica Sava jednim golom do važne pobjede

Pogodak odluke s bijele točke postigao je Mislav Mikulić
DSC_7255

Nogometaši Rugvica Save nakon Gradića, na domaćem terenu s minimalnih 1:0 svladali su u utakmici “koju su morali dobiti” još davljenika Sutlu Laduč. Tvrdu i čvrstu utakmicu odlučio je zgoditak Mislava Mikulića s bijele točke koji se pobrinuo da bodovi ostanu u Rugvici, gdje se nakon druge proljetne pobjede lakše diše.

-Vrlo teška utakmica za nas, no znali smo da će tako i biti protiv protivnika iz donjeg dijela poretka. Nama je svaka utakmica bitna, svaka nam je utakmica kvalifikacijska, tako da smo zbog toga u dodatnom grču. Uspjeli smo nekako na mišiće izvući ovu pobjedu- kazao nam je nakon susreta domaći strateg Emanuel Benković.

Imali su domaći igrači terensku inicijativu, uputili su nekoliko opasnih udaraca po gol gostujućeg vratara Hrvoja Galića, koji je čuvao mrežu netaknutom do 88. minute. Nakon prekršaj na Dodiću sudac Mihael Krvarić pokazao je na bijelu točku s koje je precizan bio Mislav Mikulić.

Ovom pobjedom Rugvica Sava odmakla se od opasne zone te je sada dvanaesta s 18 osvojenih bodova, a nove bodove momčad će sljedećeg vikenda tražiti u Topolovcu kod fenjeraša TŠK-a 1932.

-Idemo u goste još jednom davljeniku. Bit će sigurno teška utakmica, ali mi idemo po tri boda i nadamo se da ćemo to i ostvariti- za kraj će Benković.

4. NL SKUPINA B, 18. KOLO
NK RUGVICA SAVA – NK SUTLA-LADUČ 1:0 (0:0)
STRIJELAC: 1:0 Mikulić (88-11m)
NK RUGVICA SAVA: Andrijanić, Kos (od 54. Vladić), Pavlić (od 46 Lović), Cetina, Mikulić, Mizan, Pavlović, Dodić, Agatić (od 81. Barberić), Guja (od 90. Krstanović), Džijan. TRENER: Emanuel Benković
NK SUTLA-LADUČ: Galić, Vorih (od 68. Jančić), Jozić, Šoštarić, Ljubek (od 68. Marić), Đeno, Štih, Turk, Beluhan (od 81. Matejaš), Šikoronja, Glogović (od 71. Geršak). TRENER: Davor Orsag

Rugvica
Sport