Finiš izborne kampanje

VIDEO/FOTO: Premijer Andrej Plenković uveličao Plavu noć u Rugvici

Domaćin, ujedno i načelnik općine Mato Čičak, okupljenima je zahvalio na ovako velikom odazivu, kao i Vladi RH koja je uvijek imala sluha za sve općinske potrebe
DSC_3618

Po jedanaesti puta u Općinska organizacija HDZ-a Rugvice organizirala je Plavu noć, koja je uz simpatizere stranke okupila i brojne mještane. Poseban gost ove je godine bio i premijer Andrej Plenković, koji je prije dolaska u Rugvicu, posjetio i Veliku Goricu.

-Velika pohvala i zahvala Mati Čičku, dugogodišnjem uspješnom načelniku općine, koji je od Rugvice u proteklim godinama napravio pravo malo čudo, jer privlači velike kompanije i investicije. Sveto učinilo je Rugvicu simbolom jedne od najrazvijenijih općina, ne samo u Zagrebačkoj županiji, već i u Hrvatskoj. Rugvica je iskoristila pruženu ruku i bila je spremna s projektima te realizirala ono što je dobro za sve Rugvičane- istaknuo je predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković.

Domaćin, ujedno i načelnik općine Mato Čičak, okupljenima je zahvalio na ovako velikom odazivu, kao i Vladi RH koja je uvijek imala sluha za sve općinske potrebe.

-Sada nakon devet godina vjerujem kako je srce puno svakom HDZ-ovcu i HDZ-ovki ovdje u Rugvici, jer iza nas su brojni realizirani projekti. U svemu tome uvijek smo imali podršku Vlade na čijem je čelu u posljednjih osam godina premijer Andrej Plenković. Usporedbe radi, dok je premijer Hrvatske bio Zoran Milanović, općina je dobila jednu veliku 0- poručio je Čičak.

Između ostaloga, na središnjem općinskom trgu koji nosi ime prvog hrvatskog predsjednika, dr. Franje Tuđmana predstavljena je i lista Hrvatske demokratske zajednice za I. izbornu jedinicu, čiji je nositelj Andrej Plenković, dok je Mato Čičak deveti na listi.

Politika
Rugvica