U obilasku gradilišta

VIDEO/FOTO: Mališani će s početkom nove pedagoške godine krenuti u dograđeni dio Dječjeg vrtića Medvjedići Rugvica

Radovi na dogradnji vrtića u Jalševcu Nartskom dobro napreduju
DSC_3991

Radovi na dogradnji Dječjeg vrtića Medvjedići u Jalševcu Nartskom dobro napreduju. Potpuno novi objekt koji će kroz četiri skupine moći primiti 70-ak mališana pod krovom je te u narednim tjednima slijede unutarnji radovi i opremanje vrtića kako bi isti bio spreman za prihvat djece u novoj pedagoškoj godini.

-Moram se pohvaliti kako smo jedna od Općina koja je upisala svu djecu koja su ispunjavala uvjete. Predškolski odgoj je dio u koji ćemo morati ulagati svake godine, kako bi mogli pratiti taj trend- rekao je prilikom obilaska radova načelnik Mato Čičak, zahvalivši se Vladi RH na svekolikoj potpori kada je posrijedi predškolski odgoj i izgradnja novog objekta u Jalševcu Nartskom.

-Od kapaciteta koji je bio 0, sada smo došli do 350-360 djece u našem općinskom vrtiću, što je strašan uspjeh u protekle četiri godine- naglasio je Čičak.

Radovi na dogradnji su vrijedni 1,1 milijun eura. Spomenimo, kako je Općina prošle godine za potrebe predškolskog odgoja na katu Područnog objekta u Jalševcu Nartskom u dogovoru s DVD-om Savski Nart, gornji dio prostora pretvorila u prostor za dodatne dvije skupine.

Ostalo
Rugvica