VIDEO/FOTO: Lucijano Andrijanić junak Posavca

U Posavcu uoči proljetnog nastavka prvenstva vlada odlična atmofera
DSC_0855

Tvrdu i čvrstu utakmicu s malo prigoda odigrali su drugom kolu Kupa Nogometnog saveza Velike Gorice Posavec i Lomnica. Nakon devedeset minuta igre pogodaka nije bilo, te se prolazak u daljnju rundu natjecanja tražio s jedanaest metara.

U lutriji jedanaesteraca u junaka se pretvorio domaći vratar Lucijano Andrijanić koji je obranio čak četiri udarca protivničkih igrača, da bi u konačnici preuzeo stvar u svoje ruke te pogotkom u posljednjoj petoj seriji odveo Posavec dalje. Uz njega precizan za domaću momčad bio je još jedino Ivan Lucin.

Veliku pobjedu koja je dobar poticaj uoči proljetnog nastavka prvenstva momčad je proslavila uz pjesmu, a ono što posebno vrijedi istaknuti sjajna je atmosfera unutar kluba i momčadi, koju će svi vjeruju igrači prenijeti i na teren te na proljeće donijeti više radosti i veselja i Posavinu.

KUP NSVG, 2. KOLO
NK POSAVEC – NK LOMNICA 0:0
NK POSAVEC: Andrijanić, Bencek, M. Breščaković, Budinski, Buzov, Lucin, Smolko (od 46. Avgustinović), J. Breščaković, Jambrešić, De. Kučan, Da. Kučan (od 46. Radman, od 88. Ščrbak). TRENER: Alen Breščaković
NK LOMNICA: Pogledić, Gršić, Jukić-Sunarić, Dijanežević (od 56. Grgić), Štuban, Arbanas, Čolić, Mandura, Gusak (od 48. Jeđud), Vidak, Bubalo. TRENER: Romano Župetić

Grad
Hrvatska
Općina
Orle
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija