Radom i trudom do sjajnih rezultata

VIDEO/FOTO: Dubravske mažoretkinje i Teo Crnogaj na prijemu kod načelnika Okroše: U životu je najvžnije ustati, a vi svojim rezultatima to pokazujete

Dubravske mažoretkinje na nedavnom državnom prvenstvu u Svetom Martinu na Muri osvojile su prvo mjesto, dok je 18-godišnji karatist Teo Crnogaj lani bio treći na Prvenstvu Hrvatske za juniore
DSC_6772

Načelnik Dubrave Tomislav Okroša upriličio je u utorak poslijepodne u Kulturnom centru prijem za Dubravske mažoretkinje koje su na nedavnom državnom prvenstvu u Svetom Martinu na Muri osvojile prvo mjesto, dok su u Kupu nacija bile druge. Dio nagrađene koreografije mažoretkinje su prikazale i za današnjeg prijema.

-Hvala svim našim navijačima i Dubravcima koji su nas bodrili tijekom sva tri dana u kojima smo dobili i jako puno poruka. Za natjecanje smo se pripremali jako puno, tako da smo očekivali dobar rezultat. U Svetom Martinu na Muri nam je bilo super, jako lijepo smo se zabavili- istaknula je voditeljica Mažoretkinja Općine Dubrava Leona Zdolc.

Uz mažoretkinje, načelnik je ugostio i 18-godišnjeg karatista Tea Crnogaja, osvajač je brončane medalje na prošlogodišnjem juniorskom prvenstvu Hrvatske. Između ostaloga, taj rezultat donio mu je nagradu i za najboljeg sportaša Ivanić-Grada do 18 godina.

-Puno vremena i odricanja uloženo je u postignuti rezultat, a već sada mogu najaviti kako na novo državno prvenstvo idem s daleko većim ambicijama- rekao je Crnogaj, koji je član Karate kluba Mladost.

Načelnik Tomislav Okroša mlade i uspješne sportašice i sportaša nagradio je prigodnim poklonima i poručio im da i dalje nastave u ovom smjeru.

-Cure mi smo ponosni na vas, malo ste nas i razmazile ovim rezultatima, jer ovo vam je već četvrta titula državnih prvakinja. Svaki uspjeh treba posebno naglasiti, jer je to puno truda, treninga, strpljenja i uspona. Najvažnije je u životu uvijek ustati, a vi nam svojim rezultatima to pokazujete. Općina Dubrava i dalje će nastaviti pratiti vaš rad- poručio je načelnik Tomislav Okroša.

Dubrava
Sport