U parku Maksimir druženje s navijačima

VIDEO/FOTO: Dinamo predstavio nove dresove

Novi dres dostupan je za kupovinu u Dinamovim fan shop poslovnicama i na web shopu
Zagreb: U Maksimiru predstavljeni novi dresovi GNK Dinamo Matija Habljak/PIXSELL

GNK Dinamo i Castore, novi generalni sponzor kluba koji će opskrbljivati plave službenom opremom, u nedjelju su u parku Maksimir predstavili nove klupske dresove za sezonu 2024/25. Premijera nove garniture bit će već sredinom idućeg tjedna kada će plavi u austrijskom kampu Bad Radkersburgu odigrati nekoliko prijateljskih utakmica u sklopu priprema za nadolazeću sezonu.

Matija Habljak/PIXSELL

Dresovi GNK Dinamo kreirani su kao snažan oslonac na tradiciju, čvrstu poveznicu s klupskom poviješću i gradom Zagrebom, a sve to uz vizualno atraktivan i razigran modernistički štih. Nova suvremena garnitura svojevrsna je simbioza vizualnog identiteta kluba i grada Zagreba.

U novoj paleti, uz standardnu plavu na glavnoj garnituri, predstavljen je i gostujući dres žute boje s tankim tamno plavim okomitim prugicama. Pri kreiranju novog dizajna slijedili smo tradiciju kao ključni dio klupskog identiteta, a pritom utkali i moderni pristup naslonjen na svjetske trendove.

Matija Habljak/PIXSELL

– Jako sam zadovoljan novim dresom koji je proizveo Castore. Dizajn je moderan i atraktivan, a materijal izuzetno udoban i kvalitetan. Siguran sam da će nam pomoći da se osjećamo još bolje na terenu i pružimo svoj maksimum te tako uz pomoć novog partnera donesemo našim navijačima nove trofeje i no. Veselim se nositi ga i predstavljati naš klub u novoj sezoni- pohvalio je novi dres Sandro Kulenović.

Grad Zagreb
Sport