VIDEO: Dinamovci obišli Kraš/ Igračima htjeli približiti radnički način života

Igrači Dinama iskoristili su četvrtak za zanimljiv i edukativan team building – zajednički posjet tvornici čokolade Kraš.

Trener Nenad Bjelica, stručni stožer i igrači prve momčadi obišli su poznatu tvornicu čokolade gdje su posjetili pogon i djelatnike. U ime tvornice goste je dočekao direktor proizvodnje koji je vodio cijeli obilazak, a igrači su u odličnoj atmosferi s velikim zanimanjem prošli kroz pogon, porazgovarali s djelatnicima, vidjeli iz prve ruke kako izgleda proizvodnja čokolade i upoznali se pobliže s onime što prethodi gotovim slatkim proizvodima. 

-Već prošli tjedan smo se dogovorili da ćemo igračima malo približiti i ovaj način života i rada, da vide kako ovi ljudi rade po osam sati i za koji novac rade, kako bi još više cijenili svoj posao koji obavljaju praktički dva do tri sata dnevno. Malo je i edukativno, upoznati se s ovakvim načinom poslovanja i da vide kako izgleda rad na traci. Impresionirani su kako to sve skupa izgleda, kako se proizvode čokolade i bomboni- rekao je trener Nenad Bjelica po završetku obilaska tvornice

Među prvotimcima Dinama nalaze se i dvojica igrača dobro upoznatih s time kako funkcionira upravo ova tvornica slatkiša. To su Danijel Zagorac koji je u splitskom pogonu Kraša radio tri godine, kao i Luka Ivanušec koji je u sklopu nastave u prehrambeno-tehnološkoj školi bio na praksi upravo u Krašu.