San je ostvaren

VIDEO/DANIEL GORENC, nakon osvajanja Breške lige: Za nas je ovo Svjetsko prvenstvo

Nakon što je proljetos njegova ekipa Gorenc transporta po prvi puta osvojila kultni velikogorički turnir, Humanitarku, Daniel Gorenc dočekao je i drugi veliki trijumf
DSC_5630

2023. za Daniela Gorenca zasigurno će ostati upisana zlatnim slovima, jer nakon što je proljetos njegova ekipa Gorenc transporta po prvi puta osvojila kultni velikogorički turnir, Humanitarku, Daniel Gorenc dočekao je i drugi veliki trijumf. Nakon dugih dvadeset godina dočekao je da njegov Donji Hruševec podigne pobjednički pehar na Malonogometnoj ligi Vukomeričkih gorica.

-Mogu reći ovo je san svakog Brežana, ovo je za nas Svjetsko prvenstvo. Dvadeset godina sanjam da budem prvak Breške lige i taj se san ostvario. Hvala mojim momcima koji su sve to izdržali na svojim leđima i nogama- kazao je u videointervju za 01Portal voditelj Donjeg Hruševca Daniel Gorenc.

-Kravarsko pobijedi Šiljakovinu i nama se otvore vrata. Samo nas je pobjeda vodila do prvog mjesta i ponosno mogu reći kako smo mi osvojili Brešku ligu- naglasio je Gorenc koji će se poznavajući njega potruditi počastiti sve sudionike ovogodišnje lige.

Intervju
Kravarsko
Sport
Velika Gorica