VIDEO: Baka od 99 godina preboljela koronu. Donosimo njezinu priču

Za vrijeme bolesti imala je visoku temperaturu i bolove, ali poručuje kako ipak nije dugo trajalo te da se sada osjeća dobro

Kristina Štedul Fabac/PIXSELL

U bespućima crnih vijesti koje nam svakodnevno priprema epidemija koronavirusa, uvijek se pronađe nešto pozitivno. Takva je i priča 99-godišnje Margarete Kranjčec iz Doma za starije sv. Antun u Karlovcu, inače najstarije korisnice te ustanove.

Margareti je nedavno potvrđen pozitivan nalaz na COVID-19 te je svoje liječenje nastavila u Općoj bolnici Ogulin, iako je bila asimptomatska. Nakon tri tjedna, Margareta su stigle odlične vijesti – preboljela je koronu i ponovno se vratila u dobro joj poznato okrilje Doma.

Za svoj boravak u bolnici kaže da je protekao u najboljem mogućem redu te da se sada osjeća dobro. Za vrijeme bolesti imala je visoku temperaturu i bolove, ali poručuje kako ipak nije dugo trajalo.

Njezina volja za životom trebala bi biti nadahnuće svima nama i poruka, da bez obzira koliko situacija bila teška, uvijek postoji svjetlo na kraju tunela te da će i ova naša korona priča jednog dana, nadamo se, također ne tako daleko od sada, imati svoj sretan završetak.