Veseli šokci i Bećaruše donijeli dašak Slavonije na Chill&grill u Novo Čiče

GRILL-1

Etno selom u Novom Čiču u subotu se širio miris roštilja. KUD Novo Čiče i Gorički klub mladih zajedničkim su snagama organizirali 2. Chill&grill koji je okupio 31 natjecateljsku ekipu. Dvorište Etno sela osim majstora roštilja, okupirali su i brojni posjetitelji, čime trud organizatora nije bio uzaludan. Što više, dobar glas daleko se čuje, pa su tako na Chill&grill u Turopolje uz domaće ekipe stigli i gosti iz Zagreba i Slavonskog Broda.

-Mi smo presretni, a ono što je najvažnije je da su ljudi zadovoljni, jer ovo je dobar način da se ljudi malo zbliže i podruže. Kako je krenulo morat ćemo širiti i dvorište za iduće godine- sa zadovoljstvom je istaknuo Stipo Duvnjak koji je pokretač brojnih događanja u Novom Čiču.

-Tu oko mene je jedan krug ljudi koji pomaže, jer jedan čovjek ne može sam. Ja sam možda vodilja koju drugi ljudi prate- kaže Duvnjak.

Za dobru i veselu atmosferu pobrinuli su se Šokci i Bećaruše iz Slavonskog Broda koji su se okušali i u spremanju roštilja. Međutim, kako to i biva kod Slavonaca domaći su proizvodi ipak dominirali na njihovom stolu.

-Naša poznanstva sežu već nekoliko godina, no nikada se nismo našli da bi se malo družili. Ovo nam je idealna prilika. Moram vam priznati kako nam je srce puno kada vidimo ovoliko ljudi- rekao nam je Damir Arambašić iz muške pjevačke skupine Veseli šokci.

Pred četveročlanim žirijem nije bio nimalo lak zadatak jer trebalo je kušati i ocijeniti mesne delicije 31 ekipe. Konkurencija je bila jako, no žiri je procijenio kako su ovoga puta najbolji roštilj napravili pripadnici velikogoričke HVIDRE.

Kako je u subotu bilo u Etno selu u Novom Čiču pogledajte u našoj GALERIJI.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Velika Gorica
Zagrebačka županija