Veleševec u nedjelju ugošćuje turopoljsko-posavsku karavanu, dobru zabavu jamči Max 5

Malonogometna događanja počinju u 15,30 sati
DSC_9216

Vikend pred nama donosi dvostruki program na Malonogometnoj ligi Turopolja i Posavine.

Domaćin sutrašnjeg kola je Rakitovec, a na užarenom asfaltu odigrat će se i derbi između još uvijek prvoplasirane Vukovine i Kuča. Osim tog susreta, još igraju; Ribnica – Rakitovec, Drnek – Veleševec, Gornje Podotočje – Novo Čiče, Vukovina – Kuče, Jagodno – Čička Lazina, Čička Poljana – Bukevje i Mraclin – Okuje. Početak malonogometnih uzbuđenja je u 17 sati, a sve će biti poručuju organizatori popraćeno i dobrom atmosferom i zabavom za koju je zadužen Exotic band.

Nedjelja, pak donosi domaćinstvu srcu Posavine u Veleševcu, gdje Klub mladih unazad nekoliko zadnjih tjedana radi na pripremi terena Prek i svih popratnih sadržaja.

-Sve je spremno za nedjeljno gostovanje i dobru zabavu. Cuga će biti rashlađena, a pripremamo i hot dogove- kaže nam ispred organizatora Nikola Dolački.

Malonogometna događanja počinju u 15,30 sati, a parovi su sljedeći; Veleševec – Turopolje, Kuče – Čička Lazina, Novo Čiče – Bukevje, Rakitovec – Okuje, Drnek – Mraclin, Ribnica – Čička Poljana i Gornje Podotočje – Jagodno.

-Osim kvalitetnog nogometa pobrinuli smo se i za dobru zabavu uz Max 5 koji sa svirkom počinju iza 18 sati. Pozivam sve da nam se pridruže i zajedno s nama malo zabave- poručio je Dolački.

Hrvatska
Općina
Orle
Sport
Zagrebačka županija