Velečasnom Dragutinu Smrkulju nagrada za životno djelo

Već tradicionalno nagrade će se uručiti najbolji učenicima, studentima, a uručit će se i nagrada za životno djelo te priznanje za izniman sportski uspjeh

Na jučer održanoj sjednici Općinskog vijeća, rugvički vijećnici jednoglasno su usvojili odluku o dobitnicima nagrada i priznanja povodom obilježavanja Dana Općine. Iako je ovogodišnje obilježavanje izostalo, općinsko je Vijeće odlučilo nagraditi istaknute pojedince, kojima će zaslužena priznanja biti uručena na prigodnoj svečanosti u Općinskoj vijećnici.

Već tradicionalno nagrade će se uručiti najbolji učenicima, studentima, a uručit će se i nagrada za životno djelo te priznanje za izniman sportski uspjeh. Nagradu za životno djelo primit će velečasni Dragutin Smrkulj, dok će Filip Cimaš primiti priznanje za izniman sportski uspjeh u 2019. godini.

Najboljom učenicom generacije Osnovne škole Rugvica proglašena je Monika Sever, najbolji učenik srednje strukovne škole je Matija Munić, najbolji učenici gimnazije su Kristijan Mijić i Michaela Lončar, najbolji studenti diplomskog studija su Petra Bičak i Iva Vukadin, dok su najbolji studenti preddiplomskog studija Klara Kuzmec i Ružica Duvnjak.