Velečasni Mihil Gojani: U molitvi sam ponio svakog našeg župljana i žitelja općine

-Ovaj križni put je križni put cijele naše Župe, jer kada sam krenuo iz naše župne crkve Svete Margarete u Dubravi u molitvi sam ponio svakog našeg župljana i svakog žitelja naše općine. Kao svećenik koji je povjeren ovome narodu odlučio sam zajedno s njima u srcu, molitvi i mislima krenuti na ovaj križni put- istaknuo je velečasni Mihil Gojani

Župljani župe Svete Margarete Veliki petak trebali su obilježiti zajedničkom pobožnošću Križnog puta kroz sela. No, zbog novonastale situacije uzrokovane koronavirusom župnik ove župe velečasni Mihil Gojani odlučio je sam uzeti križ i u molitvi obići sve postaje križnog puta, koji je iznosio 19 kilometara.

-Ovaj križni put je križni put cijele naše Župe, jer kada sam krenuo iz naše župne crkve Svete Margarete u Dubravi u molitvi sam ponio svakog našeg župljana i svakog žitelja naše općine. Kao svećenik koji je povjeren ovome narodu odlučio sam zajedno s njima u srcu, molitvi i mislima krenuti na ovaj križni put- istaknuo je velečasni Mihil Gojani, koji se slikom nastojao javiti sa svake postaje.

-Zahvaljujem svima onima koji su me pratili i koji su molili za mene. Zahvalu također upućujem i našem načelniku koji svojim poticajem ohrabruje sve ove događaje, jer ono što sam rekao svojim dolaskom ovdje, život i vjera, ali i život civilne uprave treba ići jednim korakom i zajedno, a to je ono što ovdje živi- kazao nam je velečasni Gojani, koji je uputio u uskršnju čestitku svim svojim župljanima.

-Uskršnja poruka bit će dovoljan znak pobjede života nad smrću. To je ono što mi na današnji Veliki petak slavimo, jer Gospodin Isus je umro za nas, da bi nas spasio i otkupio od grijeha. Uvjeren sam da će u ovom Uskrsu mnogi iako samo u svojim domovima, ali imajmo na umu da je obitelj crkva u malome, doživjeti Uskrs na jedan drugačiji i poseban način, ali ne s manje radosti. Neka doista Uskrs bude sretan i blagoslovljen svima, a onima koji boluju želim što brže ozdravljenje da ih Gospodin uskrsli pohodi u njihovim srcima i domovima i obraduje ih onom snagom, snagom vjere koju samo Bog može dati- poručio je velečasni Mihil Gojani.