Tradicija duga 42 godine

Večernjakova biciklijada i ove će godine spojiti Zagreb i Samobor

Start biciklijade bit će u subotu, 15. lipnja, na Trgu Franje Tuđmana u Zagrebu u 10 sati, a cilj na samoborskom Vugrinščaku gdje sve bicikliste i posjetitelje čeka bogat zabavni program
Zagreb: Na konferenciji za medije najavljena 42. Večernjakova biciklijada Davorin Visnjic/PIXSELL

Zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec, samoborska gradonačelnica Petra Škrobot i glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić predstavili su na konferenciji za medije program 42. Večernjakove biciklijade koja će i ove godine spojiti Zagreb i Samobor.

Start biciklijade bit će u subotu, 15. lipnja, na Trgu Franje Tuđmana u Zagrebu u 10 sati, a cilj na samoborskom Vugrinščaku gdje sve bicikliste i posjetitelje čeka bogat zabavni program upotpunjen vrhunskom gastro ponudom, radionicama, kvizovima, odbojkom na pijesku, društvenim igrama velikog formata, a kupanje na bazenu bit će besplatno za sve. U glazbenom dijelu nastupit će ekipa Zaprešić Boysa i Elemental.

– Ovo nije utrka, na biciklijadi će sudjelovati obitelji, tu će biti i djeca i roditelji, naprosto jedno ugodno druženje, rekao je glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić.

Zagrebačka županija tradicionalni je pokrovitelj biciklijade, a u njoj će i ove godine “na dva kotača” sudjelovati zamjenik župana Ervin Kolarec.

– Zagrebačka županija poželjno je turističko mjesto, kao i biciklističko odredište posebno u dane vikenda. Imamo bogatu kulturnu baštinu, gastro ponudu, vinske ceste, lječilište Naftalan i prekrasnu prirodu u kojoj posjetitelji itekako mogu uživati, rekao je Kolarec.

– Samoborci su emotivno vezani za biciklijadu i svake godine na nju dolazi sve veći broj sudionika, rekla je gradonačelnica Samobora Petra Škrobot, poželjevši dobrodošlicu svim ovogodišnjim sudionicima.

Prijavom na 42. Večernjakova biciklijada osigurajte svoj startni broj.

Događanja
Grad Zagreb
Samobor