KUP NSZŽ

Uvjerljiva pobjeda Kurilovca za polufinale, Dugo Selo zaustavilo niz Vinogradara

Uz Kurilovec i Dugo Selo, ulazak u polufinale izborili su Sava (S) i GNK Tigar Rakitje
344405983_1179645412749771_6248383270112915750_n

Na županijskim nogometnim terenima danas su odigrane četvrtfinala Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije. Ulazak u polufinale izborili su Dugo Selo, Kurilovec, Sava (S) i GNK Tigar Rakitje.

Najuvjerljiviji bili su igrači trećeligaša iz Kurilovca, koji su na Udarniku s 5:1 porazili Croatiju. Za sastav trenera Senada Harambašića redom su pogađali Pušić, Artuković, Selman, Blagojev i Bakula.

Drugoligaš Dugo Selo gostovao je u Mladini kod vodeće momčadi Jedinstvene županijske lige, Jaske Vinogradara, zaustavivši fantastični niz nepobjedivosti jaskanskog kluba. Sastav Tihomira Šeperca slavio je s 3:2 uz dva pogotka Frana Petkovića i jednim Jacoba Tarasenka.

-Domaćin je zaprijetio u drugom poluvremenu, no naši dečki su sigurno priveli utakmicu kraju. Ovim putem se zahvaljujemo domaćinu na gostoprimstvu i ugodnom druženju nakon utakmice- poručili su iz Dugog Sela.

Malo iznenađenje kreirao je Tigar Sveta Nedelja, koji je u Rakitju slavio protiv više rangirane Bistre s 2:1, a neizvjesno je bilo i na Lazini u Strmcu, gdje je Sava s 1:0 porazila Lukavec, upisavši nakon pet uzastopnih prvenstvenih pobjeda i pobjedu u Kupu, kojom su izborili ulazak u polufinale.

Sport
Zagrebačka županija