Uspješan početak drugog dijela sezone za Taekwondo klub Dugo Selo, limači ekipno drugi na Susedgrad Sokol pokalu

Sportaši su jedva dočekali da stanu na tatami i pokažu što znaju

Natjecatelji Taekwondo klub Dugo Selo, sudjelovali su protekle subote na turniru Susedgrad Sokol pokal 2021 s čak 22 natjecatelja u kategorijama juniora, kadeta, mlađih kadeta i limača. Turnir je bio međunarodnog karaktera, te kriterijski za juniorsku reprezentaciju, a na njemu je sudjelovalo više od 400 natjecatelja iz tri države.

Zlatne medalje osvojili su Jakov Srdinić u kategoriji mlađih kadeta, te Eva Vidak, Paula Terzić i Nika Jozić u kategoriji limača. Srebrne medalje osvojili su Luka Celjak u kategoriji mlađih kadeta, te Nika Krznarić i Ariana Špoljarić u kategoriji limača. Brončanom medaljom su se okitile Melanie Marić i Dora Bračun u kategoriji kadetkinja, te Mihael Kralj, Josip Žmalec, Mia Matković, Iva Katinić i Marija Špoljarec u kategoriji mlađih kadeta. Klub je osvojio drugo mjesto ekipno u kategoriji limača.

-Nakon duge pauze koja je uslijedila radi epidemioloških mjera, sportaši su jedva dočekali da stanu na tatami i pokažu što znaju, ovo je vrlo uspješan nastup, te se nadamo novim pobjedama i nastavku sezone turnira. istaknuli su iz TKD Dugo Selo.