Uređene nove prostorije NK Brezovica i obnovljeno dječje igralište u Odranskom Obrežu

U posljednje tri godine u NK Brezovica uloženo je oko sedam milijuna kuna, dok je za novo igralište izdvojeno 900 000 kuna
brezovica-1-1-scaled

U društvu svojih suradnika gradonačelnik Milan Bandić obišao je Gradsku četvrt Brezovica. Prva stanica bile su mu nove prostorije Nogometnog kluba Brezovica. 

– U nove prostorije NK Brezovica uloženo je oko sedam milijuna kuna u posljednje tri godine. Ovo puno znači sportašima i mladim ljudima u Brezovici, istaknuo je tijekom obilaska gradonačelnik.

Predsjednik NK Brezovica Vladimir Iviček naglasio je kako klub, osim seniorskih i veteranskih ekipa, u svojem pogonu ima i veliki broj djece po raznim dobnim skupinama, njih oko 300. Također, prostorije od 980 kvadratnih metara postale su svojevrsni centara kvarta oko kojih se okuplja veliki broj žitelja. 

Nakon toga, delegacija je posjetila novo dječje igralište u Odranskom Obrežu.

– Ovo je najveće od tri dječja igrališta u naselju i puno znači djeci i njihovim roditeljima, ali i starijim sugrađanima koji imaju prostor za uživanje na otvorenom. Investicija je iznosila oko 900 000 kuna,  rekao je predsjednik Mjesnog odbora Odranski Obrež Luka Šokić.

Grad Zagreb
Hrvatska
Ostalo