Udruženje obrtnika Dugo Selo i Vrbovec uključili se u akciju solidarnosti za stradale u potresu

Udruženje obrtnika Dugo Selo i Vrbovec uključili su se u akciju solidarnosti Obrtničke komore Zagreb i Udruženja obrtnika grada Zagreba – za pomoć potrebitim stanovnicima nastradalima tijekom potresa koji je 22. ožujka zadesio Zagreb

Udruženje obrtnika Dugo Selo i Vrbovec uključili su se u akciju solidarnosti Obrtničke komore Zagreb i Udruženja obrtnika grada Zagreba – za pomoć potrebitim stanovnicima nastradalima tijekom potresa koji je 22. ožujka zadesio Zagreb.

Predsjednik UO Dugo Selo Marko Cesar, potpredsjednik Zdravko Srdinić i predsjednik Ceha za ugostiteljstvo i turizam Zlatko Blažic te predsjednik OKZ-a Mirza Šabić i UO Vrbovec Ivan Leščić, u subotu 18. travnja dostavili su mjesnom odboru i Caritasu Čučerje prehrambene i higijenske potrepštine kako bi se pomoglo tamošnjim ugroženim stanovnicima. Mnogi od njih ostali su bez svojih domova.

Obrtnicima i tvrtkama koji su se uključili u ovu humanitarnu akciju i koji pomažu u ovim teškim vremenima, zahvalili su iz OKZ i UO Zagreba. Pozvani su svi koji su mogućnosti da pomažu i dalje, a kako bi se građanima pomoglo u normalizaciji života.