U subotu, 29. lipnja

Udruga žena Naš Rakitovec poziva na proslavu Petrova

Program je organiziran za sve uzraste, a posebno za one najmlađe
DSC_2778

Udruga žena Naš Rakitovec, uz potporu Grada Velike Gorice, Mjesnog odbora Rakitovec, DVD-a Rakitovec i Turističke zajednice grada Velike Gorice u subotu, 29. lipnja organizira proslavu dana mjesta i blagdana sv. Petra i Pavla. Ova manifestacija posvećena je zaštitnicima mjesta, svetom Petru i Pavlu i predstavlja jedno od najvažnijih događanja u Rakitovcu.

Početak proslave je u 11 sati misom u kapelici sv. Petra i Pavla. Od 14:00 sati najmlađi će imati priliku okušati se u igranju nogometa, povlačenju konopa, utrci u tačkama, skakanju u vreći, vatrogasnom poligonu i mnogim drugim aktivnostima i velikoj animacijskoj stazi na napuhavanje. Za sudjelovanje u dječjim igrama potrebna je prijava putem Facebook stranice „Naš Rakitovec“. U istom periodu za sve mališane bit će omogućeno rekreativno jahanje uz vodiče.

U 17:00 sati održat će se svečana sveta misa u kapelici sv. Petra i Pavla, nakon koje slijedi procesija uz potporu Banderija Plemenite opčine turopoljske do vatrogasnog doma. Nakon procesije slijedi glazbeni program na terasi vatrogasnog doma uz Miroslava Giljanovića i Exclusive bend.

-Pozivamo sve sugrađane, vjernike i posjetitelje da nam se pridruže obilježavanju dana našeg mjesta. Ova manifestacija prilika je da se okupe obitelji, prijatelji i zajedno uz dobru zabavu provedu dan- poručila je Udruga žena Naš Rakitovec.

Događanja
Velika Gorica