UČITI JE ZAPRAVO LAKO, AKO ZNAŠ KAKO – Kreće škola brzog čitanja

Novootvorena Škola brzog čitanja i mudrog učenja u Zaprešiću organizira besplatne pokazne radionice za svoje sugrađane

Zaprešić je nedavno postao deseti grad u Republici Hrvatskoj gdje će se od jeseni moći pohađati jedinstven program Škole brzog čitanja i mudrog učenja. Organiziraju se besplatne pokazne radionice za djecu školskog uzrasta!

Učiti je zapravo lako, ako znaš kako – moto je ove Škole! U Školi brzog čitanja i mudrog učenja uče djecu kako učinkovito učiti. Djeca kroz šestomjesečni program ove jedinstvene škole savladavaju vještinu brzog čitanja i boljeg razumijevanja pročitanog, poboljšavaju koncentraciju, nauče tehnike bržeg pamćenja i prezentacije naučenog gradiva, dakle sve one stvari koje su bitne za učinkovito učenje, a ne uče se u klasičnim školama.

Program Škole brzog čitanja i mudrog učenja namijenjen je djeci od 3. do 8. razreda osnovne škole kao i srednjoškolcima. Program se odvija kroz tri vezana školska sata jednom tjedno. Roditelji sudjeluju na završnoj radionici kako bi bili u mogućnosti pružiti djeci podršku u implementaciji naučene metodologije u njihovom svakodnevnom učenju.

Škola brzog čitanja i mudrog učenja jedinstvena je i po tome što je po završetku šestomjesečnog programa Škole moguće nastaviti njegovati tehnike i vještine naučene u Školi brzog čitanja i mudrog učenja u Klubu mudrog učenja.

Škola u Zaprešiću trenutno ima otvorene prijave za osnovnoškolski i srednjoškolski uzrast, prva u nizu besplatnih pokaznih radionica održat će se 2. rujna u 18 sati u centru stranih jezika Global lingua, B.A.Krčelića 8, Zaprešić.

Prijaviti se možete OVDJE.