U usijanom automobilu ostavili sedmomjesečnu bebu

Neslužbeno se doznaje da se radi o majci te baki i djedu djevojčice

Umaška policija u suradnji s ispostavom Buje dovršila je kriminalističko istraživanje nad troje njemačkih državljana u dobi od 47, 48 i 22 godine koji su jučer u zaključanom automobilu sa zatvorenim prozorima 45 minuta ostavili sedmomjesečnu djevojčicu, izvijestila je istarska policija. Neslužbeno se doznaje da se radi o majci te baki i djedu djevojčice.

Policija je u srijedu oko 12:30 sati zaprimila dojavu da je na parkiralištu na obali Josipa Broza Tita u Umagu u automobilu Golf njemačke registracije zaključano dijete. Po dolasku policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je kako su vatrogasci iz zaključanog automobila izvukli dijete dok je ekipa Hitne medicinske pomoći Umag pružila pomoć djetetu, koje srećom nije ozlijeđeno.

Neslužbeno se doznaje kako su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Umag jučer u 12:54 sati dobili poziv policije za intervencijom nakon što je sedmomjesečna djevojčica, dok je  vanjska temperatura zraka bila oko 30 stupnjeva Celzija zatečena u zaključanom automobilu, gdje je beba sigurno bila sama barem 45 minuta.