Četvrto izdanje turnira

U Svetoj Nedelji danas započinje “3×3 Hoopfest“

Turnir prati i bogat popratni program s nagradama za posjetitelje
Hoop 2023_1

U Svetoj Nedelji se po četvrti puta organizira košarkaški 3×3 turnir pod nazivom „Sveta Nedelja 3×3 Hoopfest“. Organizatori turnira su Udruga 3D, KK Sveta Nedelja te Mjesni odbor Orešje. Ovaj događaj, koji svake godine privlači sve više natjecatelja i gledatelja, postao je nezaobilazan dio ljeta u Svetoj Nedelji – Domenikane. Ove godine turnir se održava od 27. do 29. lipnja na košarkaškom igralištu u Orešju.

Danas od 16:00 sati očekuju nas turniri U13 i U15 kategorija, u petak 28. lipnja od 16:00 turniri U17 kategorije i „Laganica“, a od 21:00 zabavljat će nas DJ Tin. Glavni turnir ELITE započinje u subotu 29. lipnja od 16:00, od 18:00 sati na rasporedu su dječje radionice, a od 22:00 Live nastup Acoustic duo Bruno&Ana.

Hoopfest je poznat po svojoj inovativnosti, kao prvi turnir u Hrvatskoj koji je dio nagradnog fonda isplaćivao u kriptovalutama. Prošlogodišnji turnir privukao je velik broj sudionika i gledatelja, a ove godine organizatori očekuju još veću posjećenost, budući da je 3×3 košarka trenutno najbrži rastući sport na svijetu. Ovogodišnji nagradni fond sastoji se od 3000 eura.

Turnir prati i bogat popratni program s nagradama za posjetitelje. Uz zvukove hip-hopa, ples i smijeh, druženje će trajati cijeli dan, a bit će organizirani slasni zalogaji i osvježavajuća pića.

Sport
Sveta Nedelja