U subotu u Zaprešiću Sajam izvanškolskih aktivnosti

Sajam će se održati na Trgu Ivana Pavla II., od 9 do 14 sati, a okupit će više od 20 klubova, udruga, društava, plesnih i glazbenih skupina, škola stranih jezika i edukativnih programa

Škola je pred vratima i zadnji je tren za odluku: koju izvanškolsku aktivnost odabrati ove godine? Sport, glazbu, umjetnost, jezik ili ples? Odgovor na to pitanje nudi 1. Sajam izvanškolskih aktivnosti u Zaprešiću!

Sajam će se održati na Trgu Ivana Pavla II., u subotu, 29. kolovoza od 9 do 14 sati, a okupit će više od 20 klubova, udruga, društava, plesnih i glazbenih skupina, škola stranih jezika i edukativnih programa, najavljeno je na današnjoj konferenciji za medije u Gradu Zaprešiću. Organizatori sajma su Grad Zaprešić, Zajednica športskih udruga grada Zaprešića i izvanskole.hr, a na sajmu će djeci od vrtićke do srednjoškolske dobi biti predstavljene aktivnosti kojima se u gradu mogu baviti u svoje slobodno vrijeme te ga time iskoristiti na najbolji mogući način.

Projekt Izvan škole održava se u dva dijela: u subotu od 9 do 14 sati na Trgu Ivana Pavla II. održava se Sajam izvanškolskih aktivnosti, dok je od 31. kolovoza do 4. rujna pokazni tjedan u kojem će udruge i klubovi otvoriti svoja vrata za sve zainteresirane i održati pokazni sat.

Na sajmu se djeca mogu upisati na aktivnosti ili se prijaviti za sudjelovanje u pokaznom tjednu.