U subotu u Novom Čiču Turopoljski chill & grill

Zabava je, kao i prijašnjih godina, osigurana i za male i za velike, gdje će se moći pronaći svega pomalo
61086469_812035399170369_1170571299047604224_n

Nakon duže stanke, ove godine će se ponovno održati Turopoljski Chill & Grill u organizaciji Goričkog kluba mladih i KUD-a Čiče Novo Čiče. Ova manifestacija na predivnom otvorenom prostoru kod Etno sela Čiče odličan je način za provesti sunčanu subotu, 14. svibnja.

Na ovoj manifestaciji natjecat će se preko 30 ekipa u pripremanju najboljeg roštilja, a tko će kući odnijeti titulu najboljeg roštilj majstora odabrat će stručni žiri, a za najbolje će biti osigurane i nagrade. Okupljanje će početi u 14 sati, a samo roštiljanje oko sat vremena kasnije.

Zabava je, kao i prijašnjih godina, osigurana i za male i za velike, gdje će se moći pronaći svega pomalo. Odrasle očekuje razgledavanje Etno naselja, degustacija hrane te ponuda pića kao i dobra muzika, dok će se djeca zabavljati uz starinske igre. U sklopu manifestacije održat će se i ‘Izložba starodobnih povijesnih vozila OTK Turopolje’.

-Za sve posjetitelje osigurane su dovoljne količine hrane, slastica i pića po pristupačnim cijenama- poručuju organizatori.

Više informacija o događaju možete pronaći na Facebook stranici KUD-a Novo Čiče.

Događanja
Grad
Hrvatska
Velika Gorica
Zagrebačka županija