Kuče brani titulu

U subotu starta Malonogometna liga Turopolja i Posavine, boje Posavine brani Drnek

Posavski dio lige ostao je na samo jednom predstavniku Drnku, jer su Bukevje i Veleševec odlučili napustiti natjecanje
DSC_4851

Nogometna sezona u vikendu za nama privedena je kraju. U Velikoj Gorici i njezinoj okolici to je znak kako kreću malonogometna uzbuđenja, jer turopoljska metropola zasigurno je HR fenomen kada su posrijedi malonogometne lige, budući da se tijekom ljeta igraju tri lige – Malonogometna liga Vukomeričkih gorica, Malonogometna liga Turopolja i Posavine i najmlađa među njima Malonogometna liga VG Sjever.

Malonogometna liga Turopolja i Posavine ulazi u svoje deveto izdanje uz sudjelovanje 14 momčadi. Nažalost, posavski dio lige ostao je na samo jednom predstavniku Drnku, jer su Bukevje i Veleševec odlučili napustiti natjecanje. Nakon pauze u ligu se vraća ekipa Donjeg Podotočja.

Start lige već tradicionalno je u Mraclinu, na igralištu Nove Grabe, gdje vrijedna ekipa iz NK Mraclina spremno dočekuje ligu, ali i cjelodnevno događanje, jer u subotu 18. lipnja u Mraclinu se od 17 sati igra i Memorijalni malonogometni turnir “Blaž, Žina i Gale”, dok od 20 sati kreće zabava uz Grupu Sjaj.

Početak malonogometne lige je u 15,30 sati, a čast da otvore natjecanje pripala je ekipama Mraclina i Vukovine, nakon čega slijede utakmice; Novo Čiče-Drnek, Lazina Čička-Gornje Podotočje, Ribnica-Donje Podotočje, Okuje-Turopolje, Kuče-Jagodno i Čička Poljana-Rakitovec.

Već u nedjelju u Lazini Čičkoj igra se drugo kolo, a parovi su; Lazina Čička-Drnek, Jagodno-Čička Poljana, Turopolje-Kuče, Mraclin-Okuje, Gornje Podotočje-Vukovina, Donje Podotočje-Rakitovec i Ribnica-Novo Čiče.

Orle
Sport
Velika Gorica