Sport i glazba u Mraclinu

U subotu na Grabi 9. memorijalni malonogometni turnir „Blaž, Žina i Gale“

Vidimo se ove subote u Mraclinu!
DSC_0104

U organizaciji Nogometnog kluba Mraclin, u subotu, 15. lipnja na kultnoj Grabi održat će se 9. memorijalni malonogometni turnir „Blaž, Žina i Gale“.

-Ovo bi trebao biti posljednji turnir na betonu, jer se do kraja godine očekuje postavljanje umjetne trave na igralište. Međutim, ove godine turnir će se igrati pod novom rasvjetom koja će biti postavljena ovoga tjedna. Kao i uvijek nagrade će osvojiti najbolji igrač, strijelac i vratar, te tri prvoplasirane momčadi- kazao nam je tajnik Nogometnog kluba Mraclin Goran Vukašinec i naglasio kako će već tradicionalno uoči finala biti i prigodna bakljada.

S početkom u 15:30 na igralištu Nove grabe kreće Turopoljsko-posavska liga koja će se igrati na dva terena. Razlog tome je utakmica europskog prvenstva između Hrvatske i Španjolske koja će se od 18:00 sati pratiti na velikom video zidu veličine 6×3 metra.

-Vjerujemo u pozitivan rezultat hrvatske nogometne reprezentacije, te u pravu feštu nakon utakmice koju će dodatno zagrijati Grupa Max 5 od 20:00 sati. Kao i svake godine, očekuje se veliki broj posjetitelja svih dobnih generacija koje će u Mraclinu uživati u odličnom nogometu, sjajnoj atmosferi, otvaranju Europskog prvenstva za našu reprezentaciju, te sjajnoj zabavi nakon utakmice, a koja će potrajati do kasno u noć. Još jednom pozivamo sve da u subotu budu s nama u Mraclinu- pozvao je Vukašinec sve u Grabu, gdje će se vrijedni domaćini pobrinuti da organizacija bude na vrhunskoj razini.

Sport
Velika Gorica