U podne krenula prodaja ulaznica za utakmice Lige nacija

Ulaznice je moguće kupiti samo putem internetske prodaje
navijači Sanjin Strukić/PIXSELL

Danas točno u podne započela je prodaja ulaznica za četiri lipanjske utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, koje će Vatreni odigrati protiv Austrije u Osijeku (3. lipnja), protiv Francuske u Splitu (6. lipnja), protiv Danske u Kopenhagenu (10. lipnja) i opet protiv Francuza na Stade de Franceu u Parizu (13. lipnja), priopćili su iz Hrvatskog nogometnog saveza.

Za dvoboj s Austrijancima u Osijeku cijela ulaznica u pretprodaji (do 2. lipnja) je od 75 do 150 kuna, dok će na dan utakmice one biti od 90 do 200 kuna. Za splitski sraz s Francuzima pretprodaja traje do 5. lipnja, a za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti od 80 do 200 kuna. Bude li raspoloživih ulaznica još i na dan utakmice, njihova će cijena biti od 100 do 250 kuna. Za dvoboj na Parken stadionu cijena za hrvatski navijački sektor je 410 kuna, a za utakmicu na Stade de Franceu 120 kuna.

Ulaznice za gostovanja moći će kupiti isključivo državljani Republike Hrvatske, maksimalno četiri po osobi, s time da preostale tri osobe ne moraju imati hrvatsko državljanstvo.

Također, ulaznice je moguće kupiti samo putem internetske prodaje, a detaljne informacije moguće je pronaći na mrežnom portalu HNS-a.

Hrvatska
Sport