Posljednjih 30 minuta

U nedjelju završnica MNL Turopolja i Posavine, Kuče s jednom rukom na trofeju

Domaćin završnice je Novo Čiče
IMG-20230725-WA0018

Malonogometna liga Turopolja i Posavine došla je do velike završnice. Posljednjih ovogodišnjih trideset minuta odigrat će se u nedjelju 13. kolovoza na igralištu Nogometnog kluba Dinamo Hidrel u Novom Čiču, gdje je za 21 sat najavljena i promocija novih prvaka.

Sudeći po rezultatima na tronu će opet biti momčad Kuča koja u posljednje kolo ulazi s bodom prednosti ispred Novog Čiča, kojem ostaje tek nada da može na tron. Naime, Kuče u posljednjem kolu igra protiv fenjeraša Rakitovca koje ima tek dva boda i teško je za očekivati da će Hajduk, Milatović, Čunčić, Lučić i ostatak ekipe napraviti krivi korak.

Ligu otvaraju u 15,30 sati Novo Čiče i Gornje Podotočje, gdje domaćin pobjedom osigurava najmanje drugo mjesto na ovogodišnjoj ligi. Nakon njih na teren će Kuče i Rakitovec, a ostali parovi posljednjeg kola su; Jagodno-Okuje, Vukovina-Turopolje, Lazina-Mraclin, Čička Poljana-Donje Podotočje i Drnek-Ribnica.

Od 19 sati slijedi živa muzika, a tijekom cijelog dana uz dobar nogomet u ponudi će biti hladna pića i hrana, najavljuju organizatori, koji sve u nedjelju pozivaju na igralište u Novo Čiče.

Sport
Velika Gorica