Dječji osmijeh nema cijenu

U nedjelju Obiteljski dan uz Escobar; doznajemo što se sve sprema

Sve kreće od 19 sati Predstavom za djecu mađioničara i klauna Dodu, koji će izvoditi trikove i prave male čarolije
WhatsApp Image 2023-08-24 at 10.44.41

Dječji osmijeh nema cijenu, bila je misao vodilja Filipa Mušeca iz Escobara, koji za nedjelju 27. kolovoza organizira Obiteljski dan, koji će se održati na velikom parkingu ovog omiljenog dugoselskog lokala.

Sve kreće od 19 sati Predstavom za djecu mađioničara i klauna Dodu, koji će izvoditi trikove i prave male čarolije. Isto tako, mališani će na jedan dan moći postati i mali znanstvenici na jedan dan uz Tinker labs. A kako bi večer prošla u slatkim tonovima pobrinut će se Dida Božo, koji u Dugo Selo donosi svoje najbolje džemove kako bi svi posjetitelji mogli uživati u palačinkama koje će biti potpuno besplatne. Iznenađenjima tu nije kraj, jer svi mališani moći će se slikati uz magu Rangera i ponija Rudija.

-Ovo je nešto novoga, gdje djecu želimo staviti u prvi plan. Želimo na ovaj način djecu i educirati, ali i još više zbližiti s roditeljima, da se barem na dva-tri sata odmaknu od mobitela i društvenih mreža, te postanu na jedan dan kuhari ili mali znanstvenici. Iskreno, za sada imamo dobar odaziv, samo da nas posluži vrijeme i ja mislim kako će to biti jedan sjajan happening- ispričao nam je voditelj Escobara Filip Mušec.

Događanja
Dugo Selo