Treći teren s umjetnom travom na području Varaždinske županije

U Ludbregu otvoren teren s umjetnom travom

Nogometni klub Podravina dobio bolje uvjete za rad
387832425_636164425368658_7779883198513847533_n Facebook Grad Ludbreg

Izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza Tomislav Svetina otvorio je u Ludbregu novi teren s umjetnom travom Nogometnog kluba Podravina.

Tomislav Svetina predvodio je delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza koju su činili i član Izvršnog odbora, ujedno i predsjednik Komisije za infrastrukturu i predsjednik Varaždinskog županijskog saveza Nenad Horvatić, te voditeljica infrastrukture Andrea Dokuš. Svečanoj primopredaji svjedočili su i gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić, odnosno predsjednik Nogometnog kluba Podravina Dražen Crnković.

-Lijepo je biti danas u Ludbregu, u Varaždinskoj županiji, na otvorenju još jednog terena s umjetnom travom. Možemo biti ponosni što nalazimo partnere u jedinicama lokalne samouprave koji su s nama uložili u ovaj teren. Riječ je o terenu manjih dimenzija, ali terenu koji će vrlo dobro poslužiti svoj djeci koja treniraju u Ludbregu. Nadam se da će ovo biti putokaz i za neke druge da u svojim jedinicama lokalne samouprave potaknu ulaganje u nogometnu i sportsku infrastrukturu jer je to najbolji put, ne samo za stvaranje vrhunskih igrača, već i za odmicanje djece od nekih stvari koje nisu dobre. S druge strane, bavljenje sportom omogućuje bitno zdraviju naciju svima nama, a vjerujem i buduće Modriće i buduća veselja i radosti cijeloj Hrvatskoj- rekao je pritom Tomislav Svetina.

Ovo je treći teren s umjetnom travom na području Varaždinske županije, poslije Varaždina i Novog Marofa, a Hrvatski nogometni savez uložio je 135 tisuća eura kroz donaciju umjetne trave.

Događanja
Regija