U Kvaterniku se igra najbolja odbojka u Velikoj Gorici

U Osnovnoj školi Novo Čiče, a u organizaciji Osnovne škole Velika Mlaka održano je gradsko natjecanje u odbojci za učenike 7. i 8. razreda. Sudjelovalo je sedam školskih športskih društava, a najuspješniji među njima bili su učenici osnovne škole Eugena Kvaternika.

Ekipa Osnovne škole Eugena Kvaternika igrala je u skupini s Osnovnom školom Slavka Kolara, Osnovnom školom Šćitarjevo i Osnovnom školom Vukovina, gdje su ostvarene tri pobjede bez izgubljenog seta čime je osvojeno prvo mjesto i ostvaren plasman u finale. U tom susretu odbojkaši iz Kvaternika s 2:0 svladali su domaćina natjecanja.

Za Osnovnu školu Eugena Kvaternika ovo je drugi uzastopni naslov u ovoj kategoriji, a ovoj generaciji to je treći uzastopni naslov, jer su i kao učenici 6. razreda osvojili prvo mjesto.

Za ovaj uspjeh pod vodstvom profesora Ivice Hercega zaslužni su; Marko Crnogorac, Patrik Strnić, Jakov Stergar, Niko Tkalčević, Josip Juraj Radočaj, Borna Krilčić, Vito Čaić, Lovro Ivaci, Andro Matić, Josip Žordić i Ivan Goran Popovčić.