U KORAK S VREMENOM – Virtualna šetnja Turističke zajednice Zaprešić pun pogodak

Seljanka Marica vodila je posjetitelje u šetnju jedinstvenom alejom kestena i perivojem Novih dvora, razgledavanje obnovljene Vršilnice gdje se nekada davno vršilo žito, zaviriti su mogli u nekadašnju trokatnu žitnicu, danas prekrasan Muzej Matija Skurjeni i Turističko informativni centar Zaprešića

Turistička zajednica Grada Zaprešića okrenula se virtualnoj stvarnosti u vrijeme epidemije. Osmislili su virtualnu šetnju Novim dvorima Bana Josipa Jelačića, prenoseći ju uživo na svojoj službenoj Facebook stranici.

Za samu šetnju i vođenje gledatelja kroz povijest Novih dvora bila je zadužena Ivana Zrilić u ulozi seljanke Marice. Seljanka Marica vodila je posjetitelje u šetnju jedinstvenom alejom kestena i perivojem Novih dvora, razgledavanje obnovljene Vršilnice gdje se nekada davno vršilo žito, zaviriti su mogli u nekadašnju trokatnu žitnicu, danas prekrasan Muzej Matija Skurjeni i Turističko informativni centar Zaprešića.

Ako je suditi prema komentarima koji su pristizali tijekom šetnje, a i nakon nje, ovakav potez Turističke zajednice bio je uspješan. Posebice veseli činjenica da su mnogi tražili slične manifestacije i ubuduće, iz drugih turističkih točaka grada.

Najavio je direktor Toni Ganjto i planove za budućnost te istaknuo komunikaciju s budućim posjetiteljima kao najvažniju.

-Nikada nije bilo važnije do ovog trenutka da svaka Turistička zajednica u punom smislu tog izraza upravlja destinacijom. Mi putem našim društvenih mreža nudimo različite natječaje za naše najmlađe, pripremamo plan razvoja turizma grada Zaprešića s mjerama koje će označiti novi početak nakon korona turizma- istaknuo je Ganjto o planovima za budućnost.