U Jastrebarskom bez pozitivnih na COVID-19

S ciljem izvještavanja javnosti, Stožer civilne zaštite Grada Jastrebarskog objavio je izvješće o provedenim aktivnostima i stanju na području grada Jastrebarskom u svezi koronavirusa

S ciljem izvještavanja javnosti, Stožer civilne zaštite Grada Jastrebarskog objavio je izvješće o provedenim aktivnostima i stanju na području grada Jastrebarskom u svezi koronavirusa, zaključno sa 27. ožujka.

-Prema podacima Doma zdravlja Jastrebarsko infektološke ambulante na dan 27. ožujka u 11:30h u kućnoj samoizolaciji nalazi se 35 osoba, a iz izolacije izašlo je ukupno 29 osoba. U kućnoj karanteni nalaze se i 3 vozača kamiona. Prema podacima infektološke ambulante u gradu Jastrebarskom nema zaraženih osoba- stoji u izvješću.

Isto tako operativne snage Stožera civilne zaštite grada Jastrebarsko zajedno s djelatnicima PP Jastrebarsko svakodnevno vrže ophodnje temeljem Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja te Stožeru povratno dostavljaju izvješća. O eventualnom kršenju propisane Odluke, Policijska postaja izvješća dostavlja Policijskoj upravi Zagreb.

-Građanima zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji i razumijevanju te ih i dalje pozivamo na odgovorno ponašanje- poručuje Stožer.