U Dugom Selu posljednje pripreme za proslavu Dana županije

U Kolodvorskoj ulici u Dugom Selu traju posljednje pripreme za sutrašnju proslavu Dana Zagrebačke županije. Vrijedni radnici postavljaju štandove, a podno vure se montira i velika pozornica na kojoj će se odvijati kulturno-zabavni program, kojeg će u večernjim satima začiniti Ivan Zak.

Cjelodnevno događanje započinje već u jutarnjim satima izložbeno prodajnim sajmom obrtnika i OPG-ova koji će okupiti 43 izlagača. Organizatori su pripremili i program za djecu uz kreativne radionice i modnu reviju. Otvorenje manifestacije je u 16 sati, kada započinje i kulturno umjetnički program uz nastupe Limene glazbe i mažoretkinja Vrbovec, Vokalni sastav Lere, a na pozornici će biti i folkloraši dugoselskog Preporoda.

Tijekom dana na Sajmu će biti održani i Dani otvorenih dana županijskih gradova, a timovi iz istih gradova natjecat će se za titulu Miss ili Mistera grilla Zagrebačke županije, dok će profesionalci iz Kulinarskog studija „Majstor kuhar“ pod vodstvom masterchefa Branka Ognjenovića za sve posjetitelje pripremiti slasnu kotlovinu.