Sudjeluju 24 momčadi

U četvrtak starta MNT Rugvica 2024. Turnir prati i aukcija dresova

Turnir ima i humanitarnu notu, jer dio sredstava prikupljenih na turniru bit će doniran Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije i Saši Skoriću
IMG-20240611-WA0033

Na školskom betonskom igralištu u Rugvici od četvrtka, 13. lipnja pa do nedjelje 16. lipnja igra se tradicionalni MNT Rugvica 2024 – Memorijal Josip Majić. Za nagradni fond od 3250 eura borit će se 24 momčadi, koje su doznale svoje protivnike.

U prvoj fazi turnir se igra u osam skupina po tri momčadi, od kojih će prolazak među 16 najboljih ostvariti po dvije prvoplasirane ekipe. Uz dobar hakl, ide i dobra zabava, a za nju su u Rugvici zaduženi Macho band (14. lipnja), Ivan Knez i bend (15. lipnja) te Megy bend (16. lipnja).

Osim toga turnir prati i humanitarna aukcija dresova – Darija Melnjaka, Mislava Oršića, Filipa Krovinovića, Tonija Borevkovića i Marka Vranjkovića, koja će se odvijati na Facebook stranici Malonogometni noćni turnir Rugvica. Početna cijena svakog dresa je 100 eura, a minimalno podizanje cijene je 10 eura.

Turnir ima i humanitarnu notu, jer dio sredstava prikupljenih na turniru bit će doniran Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije i Saši Skoriću.

Početak turnira je u četvrtak, 13. lipnja u 17 sati, dok se završnica igra u nedjelju.

RASPORED PO SKUPINAMA
SKUPINA A: MNK Goli vrh, CB Lake, NF Tim
SKUPINA B: Čupo i prijatelji, Dream tem, Contech
SKUPINA C: CB Bis 1, Limmas, Bistro Lav
SKUPINA D: CB Bis 2, SD Srudio Gradnja, VM Amiri
SKUPINA E: Majstorović promet, Syrdarye, Tim prijatelji
SKUPINA F: Vraneškić elektroinstalacije, Malaga, Džambo fasade
SKUPINA G: Premium ride, CB Hollywood elite, Posavec
SKUPINA H: Restoran Dioniz, Obrt Megi, CB Cult

Rugvica
Sport