Tvrtka Celias d.o.o. 1. ožujka i služebno useljava u Inkubator

Deni Pavlović: Inkubator je jedna reprezentativna priča u kojoj vidim priliku za daljnji razvoj tvrtke

Među stanarima Inkubatora koji su odlučili tamo imati uredske prostore je tvrtka Celias d.o.o. iz Kloštar Ivanića, vlasnika Denija Pavlovića, koja se bavi proizvodnjom i prodajom drvene sječke i bio mase. Radi se o tvrtki, koja je u posljednjih godinu dana zahvaljujući dobrom poslovanju narasla, što je dovelo i do zapošljavanja trinaest novih ljudi.

-S 1. ožujkom i službeno ćemo useliti u nove urede, u kojima su trenutno u tijeku određeni građevinski radovi. U ovoj start up fazi, gdje sada idemo prema srednjoj firmi, ovo nam je dobar korak za dalje. A tko zna, ako će se firma širiti željenom dinamikom možda izgradimo i svoj objekt- istaknuo je Deni Pavlović, kojem jedini problem predstavlja stanje na tržištu.

-S obzirom na stanje na tržištu i na cijelu ovu krizu, mi smo prošli relativno dobro, jer sve te energane koje proizvode energiju i dalje rade neovisno o situaciju, tako da smo imali protok robe i usluge koju nudimo. U ovom trenutku narušena je likvidnost cijelog sustava, što produljuje rokove plaćanja, čime poslovanje dolazi u raskorak- priča nam Deni, za kojeg je projekt Inkubatora u Ivanić-Gradu jedna reprezentativna priča u kojoj vidi priliku za daljnji razvoj i napredak svoje tvrtke.