Turopolju bod iz Vezišća, Ban Jelačić (B) nezadovoljan sudačkim odlukama u Rakovcu

Bez pobjednika u Vezišću i Rakovcu
DSC_0333 David Joliæ/cityportal.hr

Na terenima 1. ŽNL-Istok jučer su odigrana dva susreta. Utakmice u Vezišću i Rakovcu završile su bez pobjednika. Milka Trnina i Turopolje u Vezišću su odigrali 2:2, dok su Rakovec i Ban Jelačić remizirali odigravši 1:1.

Turopolje je kod Milke Trnine u dva navrata imalo vodstvo, no igrač manje osjetio se te su domaćini ipak uspjeli doći do izjednačenja. Strijelci za Turopolje bili su Jurica Jambrešić i Ivan Kos.

Derbi vrbovečkog kraja odigran je u Rakovcu gdje je istoimeni domaćin dočekao Ban Jelačić, koji je promijenio trenera te je umjesto Marija Švigira na klupu sjeo Zdravko Tarandek, koji je u debiju osvojio bod odigravši 1:1. Osvojenim bodom u Banovu nisu pretjerano zadovoljni, jer su im poništena dva gola. Prosvjednu notu o tome napisali su an svom Facebooku.

“Čast, obraz, principi i moral se ne mogu kupiti – Banovo ide dalje, fer i pošteno. Šteta i Saletove stative i odlične obrane Mije ali pitanje je da li bi momci u crnom da je ušla lopta u mrežu digli zastavicu, čisto onako – zato što oni to mogu. Hvala dečkima iz Rakovca na fer i korektnoj utakmici koja je bila otvorena i zanimljiva za gledatelje, ali nažalost najvažniji akteri opet nisu bili nogometaši koji su odigrali atraktivnu tekmu” stoji u objavi kluba iz Banova.

Danas igraju; Meštrica-Lonja, Buna-Ostrna, Gaj-Dubrava, Vatrogasac-Posavec i Dinamo Hidrel-Kloštar.

Hrvatska
Sport
Zagrebačka županija