Odigrano je 20. kolo Jedinstvene županijske lige

Turopoljac uz poraz od Lomnice doznao kazne za utakmicu u Zdencima

Boemi su u izrazito efikasnoj utakmici na Knejama slavili s 4:2
DSC_0982

Oslabljeni Turopoljac u susretu 20. kola Jedinstvene županijske lige poražen je na Knejama u turopoljskom derbiju od Lomnice. Boemi su u izrazito efikasnoj utakmici slavili s 4:2. Za domaću momčad strijelci su bili Saraf i Janković, dok su za Lomnicu pogađali Kljajić, Čizmadija, Grdenić i Čunčić, koji je zatresao vlastitu mrežu.

Zbog događanja iz prošlog kola kada su u Zdencima u 43. minuti izašli s terena, povjerenik za Natjecanje Nogometnog saveza Zagrebačke županije Dalibor Meić registrirao je utakmicu u korist domaćeg Vatrogasca 3:0. Osim toga, Turopoljac je kažnjen oduzimanjem jednog boda i novčanom kaznom od 550 eura. Isključeni Ivan Štefičić i Ante Gavrić dobili su zabranu igranja od tri mjeseca, Franko Perić će pauzirati dvije, a Mario Matasić jednu utakmicu.

U ostalim utakmicama 20. kola igrali; Klas-Mladost 2:3, Zrinski-Kupa 2:1, Kloštar-Strmec 6:3, Meštrica-Kobre Samobor 1:1, Sutla Laduč-Vatrogasac 0:1, Sava-Sloga 1:1, dok će Inker i Polet svoju utakmicu odigrati na Praznik rada, 1. svibnja.

Inker je vodeći sastav lige s 47 bodova, Turopoljac na drugom mjestu ima 39, a Sava na trećem 34 boda. Na dnu su Mladost (21), Strmec (20), Sloga (17), Kupa (6).

Sport
Velika Gorica