Tomislav Škrinjarić imenovan voditeljem Škole nogometa NK Mraclin

U klubu SU trenutno oformljene četiri kategorije; prstići, limači, pioniri i juniori, a od ljeta bi NK Mraclin trebao imati i kadete

Nakon što posložili seniorsku momčad s kojom su u dvije godine preskočili dva ranga plasiravši se u 4. NL, Uprava Mraclina krenula je sa slaganjem ostatka priče. Osim što se u suradnji s Gradom Velikom Goricom kontinuirano radi na poboljšanju infrastrukturnih uvjeta, veliki napori ulažu se u rad s najmlađima.

Rezultati toga radi polako izlaze na vidjelo, te su u klubu trenutno oformljene četiri kategorije; prstići, limači, pioniri i juniori, a od ljeta bi klub trebao imati i kadete. Kako bi rad bio što bolje koordiniran Uprava je odlučila Tomislava Škrinjarića imenovati voditeljem Škole nogometa.

-Škrinja je profesor kineziologije, trener u našem klubu preko desetljeća, a prije nekoliko godina napisao je Plan i program Škole nogometa po kojem naše selekcije treniraju- ističu iz Mraclina, gdje uz Škrinjarića koji vodi pionire, s mladim nogometašima rade još Marko Novaković (prstići, limači) i Sonny Boy Dražić (juniori), a u planu je da se Školi nogometa uskoro priključi i Petar Milatović.

-Vjerujemo da će se rad u Školi nogometa još više razvijati, te da će nam se priključiti još veći broj djece. Osim treninga i utakmica, za djecu će biti organizirano mnogo malih iznenađenja, a prvo veće je odlazak u Tuheljske toplice krajem veljače- poručuje klupsko vodstvo.