Nogomet

Tomić uoči Engleske: Ovo je prilika da vidimo gdje smo

Prijateljska utakmica mlade U-21 reprezentacije igra se sutra u Londonu s početkom u 20:45 sati
nogometna reprezentacija hrvatske u21 Srećko Niketić/PIXSELL

Hrvatska U-21 reprezentacija igra sutra u Londonu prijateljsku utakmicu protiv Engleske, a pomoćni trener Ante Tomić i reprezentativac Veldin Hodža svjesni su da je to veliki ispit za mladu reprezentaciju.

– U svakoj utakmici želiš pobijediti pa tako i u ovoj. To je jedna od najboljih reprezentacija svijeta, to je i prilika da se pokažemo, da vidimo što nas čeka na Euru, da probamo igrati s najboljim reprezentacijama tako da vidimo na kojem smo mjestu, kazao je Ante Tomić.

– Oni imaju dosta igrača koji igraju standardno u svojim klubovima koji su najbolji klubovi svijeta. Bit će nam sigurno teško, to je jedna jako dobra ekipa, dodao je izrazivši zadovoljstvo što su svi igrači u reprezentaciji zdravi.

Tomić se osvrnuo i na utakmicu odigranu prije četiri dana u Varaždinu u kojoj su mladi reprezentativci odigrali 0-0 s Izraelom.

– Možemo biti zadovoljni s pristupom naših igrača, htijenjem i željom, ali falilo nam je malo kvalitete, malo opuštenosti na lopti, dubine i konkretnosti, kazao je Tomi.

Veznjak reprezentacije Veldin Hodža također očekuje jako dobru utakmicu

– Uzbuđen sam, lijepo je igrati protiv takve ekipe, Engleska ima jako dobru ekipu i čekamo jako dobru utakmicu, kazao je Hodža, istaknuvši kako, iako je to prijateljska utakmica, ne treba ju gledati kao takvu.

– Nema tu prijateljskih utakmica, ovo je dokazivanje za nas. Euro je u šestom mjesecu, na svakom od nas je da izborimo poziv i dat ćemo sve od sebe, nadovezao se Hodža.

Prijateljska utakmica mlade U-21 reprezentacije igra se sutra u Londonu s početkom u 20,45 sati.

Hrvatska
Sport