Tko može zamisliti zimske mjesece bez kaputa?

Kaput je komad odjeće bez kojeg fashionistice ne mogu zamisliti zimske mjesece. No, budući da su različiti kaputi prikladni za različite prilike, Desigual za vas ima različite modele i vrste kaputa.

Različiti modeli kaputa prikladni su za različite prilike, pa osim klasičnog kaputa u svom ormaru trebate još jedan koji će odgovarati najnovijim modnim trendovima.

Trendovi kaputa mijenjaju se iz sezone u sezonu – nekada dominiraju uzorci, nekada boje. Vječni klasik ostaje kaput u crnoj i kamel boji koji bi se, osim onih najtrendi, trebao naći u ormaru svake pripadnice nježnijeg spola koja želi uvijek biti dotjerana od glave do pete.

Za nadolazeću zimu modni trendovi predviđaju popularnost bundi i kaputa od umjetne kože .

Podstavljeni kaputi

Desigualove tople podstavljene kapute karakterizira igra tekstura. Neki su čupavi, drugi prošiveni, a završni učinak daju kopče za remen ili vezice – oba će detalja savršeno naglasiti vašu siluetu.

Karirani kaputi

Kako temperature padaju, toplim kaput nezaobilazan je dio garderobe. Desigualovi kaputi u kariranim uzorcima uljepšat će zimu jer su sastavni dio boje. Boje su te koje će vam pomoći da oživite kratke dane.

Kaputi od umjetnog krzna

Umjetno krzno ekološki je prihvatljivije i lakše ga je održavati od pravog, a zadržava i najvažniju funkciju bunde – toplinu. Ove zime ogrnite se mekanom bundom od umjetnog krzna i sigurno vam neće biti hladno.

Kako odabrati pravi kaput koji će zaokružiti cijeli zimski look?

Kod odabira kaputa važno je, a to se odnosi na sve tipove građe, pažljivo odabrati dužinu kaputa jer bi nepravilna mogla pokvariti cijeli look, koliko god pažljivo odabrana. One s kraćim nogama, stoga trebaju odabrati kraće kapute koji ne sežu ispod koljena. Za sve dugonoge vrijedi pravilo da kaput seže do ispod koljena, može i do sredine listova.

U svakom slučaju, važno je i da se u kaputu osjećate dobro . Svaki model, koliko god nam se sviđao kada ga vidimo u izlogu ili na online policama, neće nužno biti savršen za nas. Razmislite i o ostalim zimskim komadima koje već imate u ormaru i razmislite možete li uz njih kombinirati kaput koji ćete kupiti za nadolazeću zimu. Inače, još uvijek možemo osvježiti ostatak garderobe.