Tihomir Đuras predao kandidaturu za načelnika Brckovljana: Bez dobrog tima i suradnje, nema niti dobrih rezultata

Đuras u ovu izbornu utakmicu ulazi s podrškom HDZ-a, Stjepan Kožić Nezavisne liste, HSU-a i BM 365-Stranke rada i solidarnosti

Tihomir Đuras u pratnji predstavnika stranaka koje ga podržavaju na predstojećim lokalnim izborima, Izbornom povjerenstvu Općine Brckovljani predao je kandidaturu za novi načelnički mandat. Đuras, koji je načelnikom postao na prijevremenim izborima u rujnu prošle godine, ukupno je prikupio 620 potpisa.

-Ovih sedam mjeseci mogu ocijeniti uspješnim. Moram naglasiti da bez dobrog tima i dobre suradnje, nema niti dobrih rezultata, stoga se zahvaljujem svim našim mještanima na ukazanom povjerenju, zahvaljujem se svim djelatnicima Jedinstvenog upravnog odjela na predanom radu i suradnji. Isto tako zahvalu upućujem i svome zamjeniku Marinu Žafranu, predsjedniku Vijeća Stjepanu Vinojčiću te Općinskom vijeću koje je u ovih sedam mjeseci sve odluke donijelo jednoglasno. Između ostaloga, imali smo i svekoliku podršku župana Stjepana Kožića i predsjednika Skupštine Mate Čička- istaknuo je načelnik Tihomir Đuras.

Đuras u ovu izbornu utakmicu ulazi s podrškom HDZ-a, Stjepan Kožić Nezavisne liste, HSU-a i BM 365-Stranke rada i solidarnosti. Predsjednik HDZ-a Marin Žafran, vjeruje kako će upravo ova lista polučiti najbolji rezultat na izborima 16. svibnja.

-Na našoj se listi nalazi sedam vijećnika koji su dobro upoznati s funkcioniranjem Općine, a posebno me veseli to što se na listi nalazi šest mladih i sposobnih ljudi koji će svojim svježim idejama omogućiti da se i glas nove generacije čuje u našoj općini. Veselim se svemu ono što budućnost nosi i uvjeren sam u uspjeh na nadolazećim izborima. S obzirom na sve navedeno, siguran sam kako će rezultati biti jako dobri- poručio je predsjednik HDZ-a Općine Brckovljani Marin Žafran, ocijenivši rad u proteklih sedam mjeseci odličnom ocjenom.