Teško ozlijedio policajca, pa uhićen. Privedene još četiri osobe

Zbog fizičkog napada i teškog ozljeđivanja policajca osječko-baranjska policija je u Breznici Đakovačkoj uhitila 25-godišnjeg mladića, a privedena su još četvorica muškaraca koji su pokušali spriječiti njegovo uhićenje
policija_pu_kckz

U ponedjeljak, 17. kolovoza u 2,26 sati policija je zaprimila telefonsku dojavu da je u Breznici Đakovačkoj došlo do narušavanja javnog reda i mira, a policajci koji su upućeni na mjesto događaja, pronašli su osobe odgovorne za narušavanje.

Prilikom policijske intervencije 25-godišnji osumnjičenik fizički je napao policajce, pri čemu je jedan policajac teško ozlijeđen, dok je napadač zadobio lake ozlijede, naveli su iz policije. Istodobno 43-godišnjak, 40-godišnjak, 39-godišnjak i 36-godišnjak pokušali su spriječiti privođenje 25-godišnjeg napadača na policijske službenike, pa su sva petorica uhićena i privedena u policijsku postaju.

Po završetku kriminalističkog istraživanja utvrđena je sumnja da je 25-godišnjak počinio kazneno djelo ‘napada na službenu osobu’, a ostala četvorica osumnjičenika kazneno djelo ‘prisile prema službenoj osobi’.

Crna kronika
Hrvatska