Teniski klub iTeam ugostio HTS-ov turnir za najmlađe

Teniski klub iTeam Velika Gorica ugostio je za vikend na terenima kod Srednjoškolskog centra djecu iz regije Središnja Hrvatska, za koju su bila organizirana dva turnira, u kategoriji do 8 i 9 godina
WhatsApp-Image-2019-05-20-at-17.21.14

Teniski klub iTeam Velika Gorica ugostio je za vikend na terenima kod Srednjoškolskog centra djecu iz regije Središnja Hrvatska, za koju su bila organizirana dva turnira, u kategoriji do 8 i 9 godina. Na turniru su nastupila djeca iz klubova iz Velike Gorice, Samobora, Zlatara, Jastrebarskog kao i ostalih okolnih sredina.

Na turniru do osam godina s osvojenim prvim mjestom najuspješniji je bio Gabriel Turak iz Velike Gorice, dok je drugo mjesto za uzeo njegov kolega Niko Janjetović.

-Bilo bi nepravedno nepohvaliti i svu ostalu djecu koja su se odlično zabavljala i natjecala te pokazala iznimne teniske vještine za tako malene tenisače- poručili su iz Teniskog kluba iTeam.

Na turniru do devet godina najuspješnija je bila Helen Juraj Špirić iz Teniskog kluba Samobor koja je u finalu zlatne skupine svladala Mateju Šoić iz Teniskog kluba Stars. Srebrni turnir pripao je Domagoju Serdaru također iz Teniskog kluba Stars, koji je u finalu svladao domaću Emmu Špoljar, članicu Teniskog kluba iTeam Velika Gorica. Brončani turnir pripao je domaćem Luki Kotaranu, dok je drugi bio njegov klupski kolega Marko Dražetić.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija